BIZALMI SZAKMABANK
                         
                                      Bizalmas interjúk bizalmi emberekkel
Ez a hiánypótló (vevő- és vendéggeneráló) marketing magazin a vendéglátásban és a vendéglátóiparban dolgozóknak nyújt azonnal alkalmazható instant marketingtippeket. Ha Ön pont őket segíti a termékeivel és a szolgáltatásaival, akkor ismernie kell azokat a korszerű marketingtechnikákat, amelyeket a szállodák és éttermek alkalmaznak. Eláruljuk az első trükköt: a vendéglátók által azonnal alkalmazható marketingfogások az Ön vállalkozásában is egy az egyben alkalmazhatók. Még akkor is ha az Ön cége nem közvetlenül a vendégeket szolgálja ki. Csak kicseréli a módszerek alkalmazásánál a technikák leírásában a szálloda vagy az étterem szót, és a vendéggeneráló magazin az Ön számára máris vevőgeneráló magazinná avanzsál.

Print

Cseppet sem vakítás


Napszemüveg az étlapon

Olyan mint egy Armani   János világéletében jó kedélyű, örökmozgó, tanulékony, kiváló üzleti érzékkel megáldott ember volt. Ezek a tulajdonságok mindig a hasznára váltak, így jutott egy szegény kis faluból, ahol a rendszerváltás után pár évvel az utolsó kocsma is bezárt, a főváros éttermeinek csillogó világába. Ami emellett még talán a legjellemzőbb tulajdonsága: szerette figyelni, fürkészni, elemezni az embereket. A Gellért rakparton üldögélő pestieket, majd később a Mariahilferstrasse-n kávézó bécsieket, a Milánó szívében pizzázó olaszokat, a Madridban sangriázó spanyolokat. Miután tekintélyes külföldi tapasztalatot halmozott fel, újra hazatért, hogy egy elegáns vízparti éttermet vezessen.

Register to read more...

Print

Szolgáljon fel ízelítőt!


Kóstoltasson a'la kurta!

   – Jól főz a szakács?
   – De még mi az hogy!

   – Mi a fő specialitása?
   – Hm, talán az almás fácánsült… Vagy inkább a tárkonyos pulykaragu? De felséges nálunk az Eszterházy túrós is… És ha kóstolná a harcsapaprikást! Itt is ragadna örökre…

Egy a baj: a vendégnek csak egy gyomra van, hogyan is tesztelhetné le egy étkezés alatt a konyha összes remekét? Sőt, egy ebéd vagy vacsora még arra is kevés, hogy csupán a leglényegesebb finomságokat számba (azaz: a szájába) vegye. Pedig milyen jó is új dolgokat kóstolgatni! Ebbe-abba beleeszegetni. Az Ön vendégei nem szokták kíváncsian fürkészni, mit rendelnek a szomszéd asztalnál? Nem szoktak időnként sanda oldalpillantásokat vetni egy-egy ételkülönlegességre, amikor az ismeretlen, ínycsiklandó illat elér az orrukig?

Register to read more...

Print

Óvakodjon az útbaigazításnál!


Ne bízzon vakon a GPS-ben!


   Megtörtént a sikeres szobafoglalás. A recepciós minden szükséges információval ellátta a kedves leendő vendéget. Mielőtt azonban letenné a telefont, hátravan még a fekete leves, az utolsó kérdés, ami többnyire így hangzik: – És mondja kérem, hogyan tudok eljutni magukhoz kocsival?


 

 

 

Register to read more...

              

2019.05.25, Szombat

Van eladó háza?

ORIGO SPORT

BEJELENTÉS

Ha tud egy jó honlapot,
(az sem baj, ha az Öné :))
jelentse be! 

URL:*
Leírás:*
E-mail:*

 

TELEFONKÖNYVEK

Hajbeültetés

ÁLLÁS

IDŐJÁRÁSJELENTÉS

ÚTVONALTERVEZÉS

UTAZÁS

MENETRENDEK

BANKOK ÉS ÁRFOLYAMOK

APRÓHIRDETÉSEK

INGATLANOK

TŐZSDE

E-MAIL

EGÉSZSÉG

A torok gyógyítója

Vizet digitálisan

Új édesitőszer

AUTÓSTOP? NEM!

Legolcsóbb

HETEK

Visszafelé pörgő óra?

TOTALCAR

MA.HU

NEMZETI SPORT

Első a diszkréció

Stílus ami megszólít

Szeletek élvezete

CSOK-CSOK-CSOK-CSOK

MOZI

Bankárképzés

A fék nem játék!

CSAK FOCI

AjándékMagánregény

Opel nyári gumik

Elektromos autó

PORTFOLIO

ORIGO - SZÓRAKOZÁS

ÜZLETRÉSZ

ImpresszumAdatvédelmi szabályzatMédiaajánlat

Copyright © 1999-2018 Webmut@tó - Minden jog fenntartva

A Webmut@tó honlapján található szöveges tartalmak a Webmut@tó tulajdonát képezik,
melyek a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc
alatt vannak. Másodközlés esetén feltüntetendő forrásoldal: http://www.webmutato.hu