h a n g o s l a p          Küldj üzenetet sztárokkal!
A HANGROBOT HANGBANK
Minden hang egy helyen
ÖTLETADÓ
Melyik hangot mikor küldjed? 
HANGHÍRADÓ
Értesítsünk az új hangokról? 
h
Mivel tudod levenni a lábáról az ismerőseidet?  

Vagány dumákkal? Érzelmekre ható szövegekkel? Óriási poénokkal? Világhírű ismerősökkel? Kápráztasd el ismerőseidet, üzenj nekik sztárokkal és minden tényező együtt lesz a sikerhez! Ha viccesen akarsz beköszönni, ha jófej szövegeket akarsz tolni, ha be akarsz vágódni valakinél, ha ne akarsz unalmas lenni, ha be akarsz szólni valakinek, akkor használd a Hangoslap üzenetküldő rendszerét!
Ha szerelmet akarsz vallani, „szólj” Meg Ryan-nek, ha a háládat szeretnéd kifejezni, akkor Dr. House módszerét vesd be, és ha virtuálisan be akarsz húzni valakinek, akkor Bruce Willist „kérd meg” erre.  Persze szó sincs arról, hogy bármelyik világsztár is ökölre menne érted, de virtuálisan, az Exkluzív Celebküldő Szolgálat segítségével sok minden lehetséges.

Hogyan segítünk a „celebküldésben”? Az interneten fellelhető poénos hang- és filmrészletek elküldéséhez adunk messzemenő segítséget a cselekmény előzményeire történő utalásokkal, a filmrészletben megbújó rejtett üzenet értelmezésével és a felhasználási módra való ajánlással. Mit üzenj? Kivel üzend? Kinek és miért üzend? Ezekre mind választ adunk Neked.

Szerezz meglepetést barátaidnak, ismerőseidnek
és küldj nekik üzenetet sztárokkal!

                                                                                  


És az új hangok egyre csak jönnek, csak jönnek...

Nézz vissza pár nap múlva az új, érdekes, izgalmas, jópofa hangokért!

h a n g o s l a p - A nap 24 órájában a rendelkezésedre áll. A hangok a járvány idején sincsenek karanténban.
Adatvédelmi tájékoztató  -  ÁSZF  -   Impresszum