Magazinunk olyan, mint olvasói, a menyasszonyok. Szeret szépen felöltözni és emlékezetesen csinos lenni a Nagy Napon. Az arák erre úgy készülnek, hogy frizurát csináltatnak, kisminkeltetik az arcukat, esküvői ruhába öltöznek, esetleg még fátyolt is tesznek a fejükre. Az Esküvői Kirakat számára az a Nagy Nap, amikor "kirakatba" vagyis a menyasszonyok szeme elé kerül. Hiszen őket akarja sok-sok értékes tanáccsal és trükkel segíteni a készülődésben. Vagyis addig, amíg a jegygyűrű fel nem kerül az ujjakra. Minden kedves jegyespárnak életre szóló boldogságot kívánunk!    

E-e-e-z Igen!

 
Ahol a ruhák nem rabok

    „Csendes, családi esküvő volt a miénk” – kezdi stílusosan a visszaemlékezést Kassay Szilvia, az Igen Szalon tulajdonosa. „Nem akartunk nagy felhajtást. Egyszerűen bementünk egy szalonba, kiválasztottam a legegyszerűbb ruhát, és azzal elégedett is voltam. Csak az anyukám rábeszélésére kerestünk valamivel díszesebbet, de két-három ruhánál így sem próbáltam fel többet. Ezért is mosolygunk sokszor a munkatársaimmal, amikor egy menyasszony meséli, hogy milyen nagyszabású lesz az esküvője, és öt-hat hónapig szervezik.”

 

Bővebben...

Álomesküvő egy őszi napon


Álomesküvő egy őszi napon

 

    A számítógép monitorján még az esküvői fotó a háttérkép, és akik boldogan láthatók rajta, épp a köszönőlapokat írják. Holcsik Erzsébet és Láng András szeptember 3-án, Pécsett  esküdött örök hűséget egymásnak A nagy nap minden percét élvezték, és nem utolsósorban megélték, a jó szervezésnek köszönhetően, mivel nem zsúfolták egy napra a fotózást és az esküvőt.

 

 

Bővebben...

Dubaiban is ámultak a gyűrűiken


Az ékszer lesz a legtöbbet hordott „ruhánk”

      Mikor megismerkedtem Nagy Dániel és felesége, Orsi, vagyis a Spendlor cég munkáival, úgy éreztem,  mintha az lenne a céljuk, hogy "kényeztessék" a finom női és az erős férfi ujjakat. Igen ám, de a lábakat lehet például pamut zoknival vagy kényelmes cipővel, otthon puha papuccsal kényeztetni, de egy ujjat mivel és hogyan? Talán egy kemény arany gyűrűvel? El tudom képzelni, hogy igen. A kényeztetés állhat ugyanis az örökké szép megjelenésből, amire, ha bármikor ránéz a tulajdonosa, kellemes érzések töltik el... 

 

 

Bővebben...

Ismerje meg a párját tudományosan!


Postatiszta bélyeg a személyiségünk

  Senki sem menekülhet el saját személyisége elől, ezzel még csak ne is kísérletezzünk – állítja Ole Hallesby norvég professzor. Kétségtelen, hogy a temperamentum sajátos bélyeget süt az emberre, amely a bölcsőtől a sírig elkíséri. Ám nem mindegy, hogy teherként cipeljük-e, vagy ajándéknak és kiaknázandó lehetőségnek tartjuk. Ha élünk lelki alkatunk előnyeivel, ugyanakkor tudatosan fegyelmezzük, és kordában tartjuk, gazdagítani fogja életünket.


 

Bővebben...

Mit eszik az ételszobrász?


Nem veszik le a királynőt, inkább megeszik

 

   Mindenki el tud képzelni maga elé egy szobrászt munka közben. Szinte látjuk magunk előtt amint véső és egy fakalapács segítség
ével lefaragja a kőtömbből a „felesleges” részeket. Ebből születik aztán a műalkotás, amit utcákon, tereken, kiállítótermekben, múzeumokban nézegethetünk hosszú ideig. Aki fémből készít szobrot, hegesztő készüléket használ. És az ételszobrásznak vajon mi a munkaeszköze?

 

 

Bővebben...

              

2018.10.23, Kedd

Van eladó háza?

ORIGO SPORT

BEJELENTÉS

Ha tud egy jó honlapot,
(az sem baj, ha az Öné :))
jelentse be! 

URL:*
Leírás:*
E-mail:*

 

TELEFONKÖNYVEK

Hajbeültetés

ÁLLÁS

IDŐJÁRÁSJELENTÉS

ÚTVONALTERVEZÉS

UTAZÁS

MENETRENDEK

BANKOK ÉS ÁRFOLYAMOK

APRÓHIRDETÉSEK

INGATLANOK

TŐZSDE

E-MAIL

EGÉSZSÉG

HONLAP PANORÁMA

Válogatás érdekes külföldi
honlapokból.

Honlap a jövőből

Ha megadunk egy dátumot,  akkor megnézhetjük, hogy azon a napon milyen események lesznek a világon.
https://www.zapaday.com

A torok gyógyítója

Vizet digitálisan

Új édesitőszer

AUTÓSTOP? NEM!

Legolcsóbb

HETEK

Visszafelé pörgő óra?

TOTALCAR

MA.HU

NEMZETI SPORT

Első a diszkréció

Stílus ami megszólít

Szeletek élvezete

CSOK-CSOK-CSOK-CSOK

MOZI

Bankárképzés

A fék nem játék!

CSAK FOCI

AjándékMagánregény

Opel nyári gumik

Elektromos autó

PORTFOLIO

ORIGO - SZÓRAKOZÁS

ÜZLETRÉSZ

MIT OLVASSUNK?

ImpresszumAdatvédelmi szabályzatMédiaajánlat

Copyright © 1999-2018 Webmut@tó - Minden jog fenntartva

A Webmut@tó honlapján található szöveges tartalmak a Webmut@tó tulajdonát képezik,
melyek a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc
alatt vannak. Másodközlés esetén feltüntetendő forrásoldal: http://www.webmutato.hu